WORKSHOP TALENTSCOUTING; PARELS VOOR TECHNIEK

WAAR ZIJN DE TECHNICI?
Bent u verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf? Dan heeft u vast gemerkt dat het steeds lastiger wordt om de juiste mensen te vinden. Jaren geleden had u het misschien nog voor het uitkiezen en stonden gediplomeerde technici te popelen om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Nu lijken ze als van de aardbodem verdwenen. 

HOE VINDT U DE JUISTE MENSEN?
Servicepunt Techniek biedt samen met de Parels Compagnie een worshop aan .In deze workshop leert u wat talentscouting voor uw bedrijf kan betekenen in de zoektocht naar talent. In één intensieve dag nemen we u mee in de wereld van talentscouting, maakt u kennis met de blik van de scout en ontdekt u hoe u uw eigen blik daarmee kunt verrijken. Deze workshop is op maat gemaakt voor de situatie in Drenthe. Samen met de arbeidsmarktcoaches van Servicepunt Techniek Drenthe gaat u ontdekken hoe u in de toekomst nog beter op elkaar ingespeeld kunt raken. 

ONDERWERPEN?
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de workshop: • wat is het verschil tussen recruiting en talentscouting • wat kan talentscouting uw bedrijf opleveren • in welke situaties kunt u talentscouting inzetten • hoe kunt u verborgen talenten en potentieel ontdekken • hoe kunt u als werkgever nog beter samenspelen met SPT Drenthe in de zoektocht naar verborgen talenten.

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Helga Koops via: info@sptdrenthe.nl(link stuurt een e-mail) of 06 – 11 15 84 01