NIEUWE TECHNEUTEN STAAN KLAAR

Op donderdag 10 januari hebben we samen met het Alfa College een voorlichting gegeven aan geintresseerde techneuten. De groep was heel divers. Medewerkers met een afgeronde MTS behaald in de jaren 90 tot mensen uit een totaal andere branche. Wat ze allemaal gemeen hebben, is interesse en affiniteit met de techniek. De kandidaten wordt een traject aangeboden van 13 weken waarin theorie en praktijk aan bod komen.  Door de diverse achtergronden van de toekomstige leerlingen zal dit maatwerk zijn. Tijdens de 13 weken wordt duidelijk waar de specifieke interesses en vaardigheden liggen en in welk vakgebied deze het beste tot hun recht komen.  In de 13 weken zitten 2 stageweken gepland, zodat het bedrijfsleven tijdig betrokken is en inspraak kan leveren op het programma.

Ben u nieuwsgierig naar deze kandidaten? Of wilt u meer informatie? Laat het ons weten!

Wilt u een soortgelijk traject met ons opzetten, dan komen wij graag met u in contact.