WORKSHOP TALENTSCOUTING

WORKSHOP TALENTSCOUTING 

WAAR ZIJN DE TECHNICI?

Bent u verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf? Dan heeft u vast gemerkt dat het steeds lastiger wordt om de juiste mensen te vinden. Jaren geleden had u het misschien nog voor het uitkiezen en stonden gediplomeerde technici te popelen om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Nu lijken ze als van de aardbodem verdwenen.

SERVICEPUNT TECHNIEK DRENTHE ORGANISEERT SAMEN MET DE PARELS COMPAGNIE DE WORKSHOP TALENTSCOUTING

Maar hoe vindt u dan wel de juiste mensen? Het werk moet tenslotte wel gedaan worden. Door in de zoektocht uw aandacht te verleggen van het verleden naar de toekomst en te gaan scouten op de talenten van de sollicitant. Talent blijkt immers uit zoveel meer dan het vakdiploma en de werkervaring. In deze workshop leert u wat talentscouting voor uw bedrijf kan betekenen in de zoektocht naar talent. In één intensieve dag nemen we u mee in de wereld van talentscouting, maakt u kennis met de blik van de scout en ontdekt u hoe u uw eigen blik daarmee kunt verrijken.

Deze workshop is op maat gemaakt voor de situatie in Drenthe. Samen met de arbeidsmarktcoaches van Servicepunt Techniek Drenthe gaat u ontdekken hoe u in de toekomst nog beter op elkaar ingespeeld kunt raken.  De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de workshop:

• wat is het verschil tussen recruiting en talentscouting

• wat kan talentscouting uw bedrijf opleveren

• in welke situaties kunt u talentscouting inzetten

• hoe kunt u verborgen talenten en potentieel ontdekken

• hoe kunt u als werkgever nog beter samenspelen met SPT Drenthe in de zoektocht naar verborgen talenten Voor meer informatie V

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Helga Koops via: info@sptdrenthe.nl(link stuurt een e-mail) of 06 – 11 15 84 01