TALENT VOOR TECHNIEK !?

SPT heeft  bij IW en TSH in Emmen een groep van enthousiaste mannen en vrouwen kennis laten maken met de installatie- en elektrotechniek.

IW en TSH in Emmen hebben hun deuren opengezet om deze groep mannen en vrouwen te laten zien en voelen wat werken in de techniek inhoudt. De bezoekers kregen een duidelijke uitleg over het beroep maar ook was er aandacht voor de verschillende opleidingen die kunnen worden gevolgd.

Van deze groep gaat een aantal starten in de opleiding. Voor de ene zal dit naast zijn of haar baan zijn en voor de andere kan dit in achtereenvolgende weken, omdat er op dit moment sprake is van werkloosheid.

Mannen en vrouwen met verschillende achtergronden. Veelal baanveranderaars op zoek naar een nieuwe kans in de techniek. Maar allemaal affiniteit met techniek en enthousiast om het vak te leren.

Wilt je als werkgever kennismaken met dit aanstormend talent? Laat het weten!