ONLINE TRAININGEN, JUIST NU

Wil jij jezelf door ontwikkelen of jouw medewerkers op korte termijn faciliteren met online (technische) trainingen? Dan realiseren wij dat graag. Door A+O Metalektro wordt het leerplatform oZone aangeboden in samenwerking met OTIB (wijtechniek) en OOM. A + O Metalektro is hét opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. 

oZone is dus hét leerplatform voor de techniek: vóór en dóór bedrijven. Zij bieden een grote hoeveelheid leercontent, speciaal voor de technische sector. Van vaktechnische onderwerpen tot uitleg over veilig werken. oZone is een praktische en laagdrempelige leeromgeving waarmee je team snel aan de slag kan.

Ontdek samen met je collega’s de mogelijkheden om ook vanuit huis te werken via online leerplatform oZone. Dit platform met online trainingen biedt een bibliotheek van circa 80 up-to-date-onderwerpen over het technisch vakmanschap in onze sector. Voorbeelden zijn: lassen, frezen, hydrauliek, kanten, materiaalkunde, veiligheid, etc. Kies uit onze bibliotheek vol interessante leercontent wat bij jouw bedrijf past. Je vindt er heel veel instructiefilms, animaties, 360 gradentours, lessen, werkinstructie en opdrachten.

Voor A+O-bedrijven is het gebruik van oZone en de begeleiding bij de invoering kosteloos.

  • Je krijgt een eigen oZone-adviseur die jou en je bedrijf kent.
  • Hij of zij maakt samen met jou een plan en denkt mee over zowel de strategische als de praktische kanten van de inzet van oZone voor jouw bedrijf.

Interesse? Neem contact op met een van onze arbeidsmarktcoaches!