Helga Koops

“Elke ondernemer en elke kandidaat is anders. Wij leveren maatwerk om duurzame verbindingen tot stand te brengen.” 

Helga Koops is arbeidsmarktcoach voor Servicepunt Techniek Noord. Als arbeidsmarktcoach is zij de verbindende factor tussen werkzoekenden, zij-instromers of werkenden én werkgevers in de techniek. Haar werk bestaat voornamelijk uit het enthousiasmeren voor de techniekbranche, samen met de kandidaat hun persoonlijke loopbaanpad uitstippelen en te komen tot een duurzame plaatsing in een bedrijf. Het verbinden, daar loopt ze warm voor. Als arbeidsmarktcoach is Helga de oren en ogen binnen de branche: ze observeert, adviseert en legt de lijntjes tussen de verschillende partijen. 

“Ik word nog steeds blij als het me lukt om mensen bij elkaar te brengen. Vooral als deze vanuit hele verschillende branches komen, zoals een horecamedewerker die in de verspaning terecht komt.” 

Soms heb je even wat geduld nodig, om te wachten op de juiste match. Maar er is eigenlijk voor iedereen altijd wel een plekje te vinden, mits je maar interesse hebt in de techniek. Dus, lijkt de techniek jou wel wat, heb je vragen of ben je benieuwd wat werken in de techniek inhoudt? Neem dan vrijblijvend contact op met Helga of één van onze andere arbeidsmarktcoaches. Zij staan klaar om jou te helpen!