Vacature arbeidsmarktcoach

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor SPT Noord zoeken we een arbeidsmarktcoach met slagkracht.

SPT Noord heeft als doel: het ondersteunen van bedrijven en werknemers in de techniek en van werkzoekenden die (weer) binnen de technieksector (waaronder metaalsectoren en bouw&infra) duurzaam willen werken, bij het vervullen van vacatures, mobiliteits- en opleidingsvragen die hiermee samenhangen en Leven-Lang-Ontwikkelen-vragen in het algemeen. 

Wij zoeken een allrounder en resultaatgerichte ‘doener’, die een actieve houding heeft en in een vrije maar niet vrijblijvende rol meehelpt onze ambities waar te maken. De arbeidsmarktcoach die we zoeken heeft een HBO werk- en denkniveau, beschikt over goede sociaal-communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen zowel op individueel niveau (werknemer, werkzoekende) als op systeemniveau (netwerk waarbinnen je werkt). Goede kennis van arbeidsmarkt en scholing en opleiding is een pre. 

Wij bieden een uitdagende baan met veel vrijheid in werkgebied Groningen/Drenthe. Omvang van de functie is 36 uur (0,9 FTE). Het salaris bedraagt minimaal € 3210 en maximaal €4172 (schaal k CAO Metalektro) bruto per maand bij een volledig dienstverband (1 FTE).

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk het profiel van de arbeidsmarktcoach.

Solliciteren

Herken je je in dit profiel en wil je graag bij ons aan de slag als arbeidsmarktcoach en meebouwen aan de technieksector? Stuur dan voor donderdag 2 juni 2022 een CV plus motivatie naar Debby Tohata. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Debby Tohata, projectleider SPT Noord.

Contactgegevens:

e-mailadres: debby.tohata@breuerintraval.nl

Telefoonnummer: 06 19 84 90 07