Yes! Vijf mensen los met een verspaningsopleiding

Wat een mooie start van de dag vandaag! Wij mochten vanochtend 5 personen ontvangen met koffie en taart, want zij starten vandaag met een scholingstraject van 10 weken waarbij afwisselend op school en bij werkgevers de basisbeginselen van de fijnmechanica worden aangeleerd.

De behoefte aan vakkrachten in de verspanende sector is groot. Uit deze behoefte aan personeel heeft ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen | Volwassenenonderwijs in nauwe samenwerking met Servicepunt Techniek NoordWerkgeversServicepunt Fryslân Werkt!OOM opleidings- en ontwikkelingsfonds metaalbewerking en A+O Metalektro dit ‘instaptraject Fijnmechanica’ ontwikkeld, op basis van input vanuit het bedrijfsleven.

De studenten hebben een werkplek bij Chessa Metaalbewerking B.V.HiatusNTS-Group, Technisch metaalbedrijf De Jong en Ares Industriële producten BV en door gezamenlijke begeleiding willen wij het enthousiasme voor het vak stimuleren en de kennis van verspaning verdiepen.

Meer informatie? Kijk op https://lnkd.in/eRQhDSGS