• Per mail bereikbaar
  • info@spt-noord.nl
  • Van Ketwich Verschuurlaan 98,
    9721 SW Groningen

Even voorstellen: Manuel Stouthart

Even voorstellen: Manuel Stouthart

Even voorstellen: Manuel Stouthart

  • 12 juli 2023

Mijn naam is Manuel Stouthart, 51 jaar, woonachtig in Sneek en sinds 1 maart van dit jaar werkzaam als arbeidsmarktcoach bij Servicepunt Techniek Noord.

De afgelopen jaren ben ik ruim 13 werkzaam geweest als beroepsmilitair bij de Koninklijke Luchtmacht en aansluitend 16 jaar in verschillende functies binnen de technische commerciële arbeidsbemiddeling. Naast mijn dagelijkse werk heb ik een duaal studie Technische Bedrijfskunde gevolgd. 

Zowel tijdens mijn periode als militair, maar ook in het bedrijfsleven, heb ik het avontuur mogen beleven en heb ik ontzettend veel levenservaring opgedaan waardoor je jezelf pas echt leert kennen. Je leert om keuzes te maken, met tegenslagen om te gaan, contacten te leggen met mensen, je leert te relativeren, minder snel te oordelen en je leert om over de inhoud te kunnen praten.

Het werken als arbeidsmarktcoach bij Servicepunt Techniek Noord sprak mij aan wegens het afwisselende karakter van de functie, de diversiteit aan werkomgevingen en de doelstelling van Servicepunt Techniek Noord: het behouden en aantrekken van medewerkers in de techniek. Mijn eerdere werkervaringen, vaardigheden en interesses komen hierin bij elkaar en ik zie deze mooie zingevende rol dan ook als verlengstuk van mijn loopbaan.

Ik verheug mij er dan ook op om bedrijven en kandidaten te mogen en te kunnen adviseren over loopbanen, opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en behoud en instroom.

Naast het werken hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden, gezellige etentjes, voetbal en varen. 

Ook nieuwsgierig wat Servicepunt Techniek Noord voor jou of jullie organisatie kan betekenen?
Bel, app of stuur gewoon een mail naar:

m.stouthart@spt-noord.nl

06-34591583