• Per mail bereikbaar
  • info@spt-noord.nl
  • Van Ketwich Verschuurlaan 98,
    9721 SW Groningen

Over ons

Wat doen we?

Wat doen we?

SPT Noord is een samenwerkingsverband dan wel een netwerkorganisatie. De stuurgroep wordt gevormd door werkgeversorganisaties in de techniek en bouw (branches), O&O-fondsen, vakbonden, UWV en overheden. SPT Noord richt zich op het duurzaam ondersteunen van werkgevers en werknemers in de bouw, infra en techniek. Door werkgevers te adviseren bij personeelsvraagstukken. Maar ook bij het vervullen van vacatures of scholings- en mobiliteitsvragen voor zittende medewerkers of nieuwe instroom. Het aangaan van gesprekken met werkgevers in het kader van een Leven-Lang-Ontwikkelen vragen. Kortom: wij zetten ons zowel in op instroom als op behoud van medewerkers.

Onze arbeidsmarktcoaches
Missie

Missie

SPT Noord ziet het verbinden van werkzoekenden met werkgevers en het ontwikkelen van zittende medewerkers bij bedrijven als belangrijke taken. Ook zetten we in op het vergroten van instroom van werkzoekenden en zij-instromers die (weer) binnen deze sectoren willen werken. Indien nodig m.b.v. scholingsvouchers en begeleiding om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

Wij zijn dé plek voor:

Wij zijn dé plek voor:

Werkzoekenden die een nieuwe baan willen vinden in de Metaal, Metalektro, Technische Installatie, Bouw en Infra. Zij-instromers die zich willen oriënteren op het werken binnen een van deze boeiende sectoren. Werknemers die zich verder willen ontwikkelen in de bouw, infra, metaal of techniek of willen overstappen naar een andere branche.

Kansen verzilveren

Kansen verzilveren

Met de subsidie Kansen Verzilveren wordt er ingezet op groei en ontwikkeling. Zowel voor de werkgever die wil investeren in de medewerker als voor de medewerker die zelf initiatief neemt voor training of opleiding. Maar ook voor degene die binnen de bouw, infra en techniek aan de slag wil gaan kan gebruik worden gemaakt van Kansen Verzilveren.

Neem contact op!

Servicepunt Techniek Noord (SPT-Noord) is dé plek voor werkgevers, werknemers en zij-instromers in de infra, techniek en bouw! Aan onze services zijn geen kosten verbonden.

Lees meer

Onze partners

Icon