• Per mail bereikbaar
  • info@spt-noord.nl
  • Van Ketwich Verschuurlaan 98,
    9721 SW Groningen

Ontdek je kansen in de techniek

Ontdek je kansen in de techniek

Ontdek je kansen in de techniek

  • 30 januari 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou! 

Volop kansen en uitdagingen

Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als (assistent)-monteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. Afhankelijk van je werkervaring en ambitie zijn er ook mogelijkheden om aan de slag te gaan als aankomend werkvoorbereider, accountmanager of planner. Je bent in onze sector altijd verzekerd van werk! 

 Schuif digitaal aan

Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek!’. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche, over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap en een werkgever vertelt over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Klik hier voor alle informatie en het aanmeldformulier.